Już po raz jedenasty uczniowie z EKONOMIKA w zawodzie technik hotelarz i technik żywienia i usług gastronomicznych obchodzili swoje święto. Tematem przewodnim była Hiszpania. Konkurs kulinarny, na najlepiej przygotowaną i podaną potrawę kuchni hiszpańskiej wygrała reprezentacja klasy IV b ( skład zespołu Barbara Pers, Emilia Żakowska, Patrycja Boć, Dagmara Adamska i Adrianna Wiatr ). Wśród gości byli: Sekretarz Powiatu pani Anna Deja-Dobrowolska, Dyrektor Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej pani Elżbieta Estkowska, Prezes LGD Nasza Krajna pan Władysław Szyling, Przedstawiciele przedsiębiorców państwo Aleksandra i Romuald Adamscy, przedstawicielka Rady Rodziców pani Anżelika Warmke, przedstawicielka Stowarzyszenia Jeziora i Lasy Krajeńskie pani Zofia Świerczewska.
[ Galeria ]